Take away
Take Away, Odense Eventyr Golf Restaurant
Telefon: 6565 2010, sms 3147 0559, eller mail: eventyrgolfrestaurant@falen227.dk
Din bestilling er modtaget, når du får bekræftelse fra os.
Take Away fåes alle dage indenfor normal åbningstid eller efter aftale.
SMØRREBRØD - se udvalget på særskilt side
Vinter menu
– min. 6 couverter – bestilles senest 4 hverdage før afhentning -
Vejledning medfølger
Forretter:
Koldrøget laks med Philadelphiacreme på små salater, brød og smør
eller
Unghaneterrin med solkysset tomat og urtemayo, brød og smør
Hovedretter:
Braisseret kalvespidsbryst med honningbagte rodfrugter, løgtimbale, sesamstegte kartofler og kraftig kalvesky
eller
Vores porchetta med solkysset tomat, hvidløg og krydderurter, årstidens grøntsager og små bagte kartofler med paprika og parmesan
Desserter:
Tiramisu med marinerede bær
eller
Fransk chokoladekage med appelsinsorbet
2 retter kr. 199,-
3 retter kr. 259,-
Ønskes levering i engangsemballage, + kr. 25,- /45 pr. pers
Øvrige retter:
Luksus stjerneskud med 2 stegte, 1 dampet rødspættefilet, rejer, laks, asparges og dressing, hertil ristet 159,-
Stjernekaster med 2 stegte rødspættefileter, rejer og asparges og dressing, hertil ristet brød 110,-
Wienerschnitzel af kalv serveret med ærter, brasede kartofler, wienerdreng og skysauce 179,-
Jægerschnitzel (af skinke) serveret med grønne bønner og champignons, ristede kartofler og lækker jægersauce 159,-
Mørbradbøf med champignons a la crème, små ristede kartofler og agurkesalat 159,-
Gullaschsuppe med brød (4 dl. Pr. pers.) 95,-
Golfburger 110,-
Pom. frites 39,-
Cæsarsalat med kylling, brødcroutons og parmesan 115,-
Pasta med Serranoskinke 119,-