Vintermenu oktober til marts
3 retters sæsonmenu
Min. 15 personer
Prisen er gældende til ny pris foreligger på hjemmesiden
Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt.
Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00
Menu
Forretter
- Unghaneterrin med marinerede urter, varmrøget laks med dildcreme og serranoskinke med pesto
- Okse Carpaccio med rucola, balsamico glace, parmesan og soyamandler
- Bagt fisk med sprød crumble og persilleolie
Til alle forretter serveres friskbagt brød og smør
Hovedretter
- Helstegt oksemørbrad med pommes rösti, pebersauce, bagte løg og årstidens grønt + kr. 35,00
- Sprængt andebryst med pom. rissolés, sauce calvados, sauteret ærter og spinat samt svampe
- Svinemørbrad Saltimbocca med små ristede kartofler, grøntsagsratatouille og hvidvinssauce
Til begge hovedretter serveres dagens kartoffel
Desserter
- Gateau Marcel med syltede bær og appelsin sorbet
- Hvidvinspocheret pære med mørk chokoladeis og hvidvinssirup
- Hjemmelavet islagkage på nøddebund, med kirsebær, mandler og coulis
3 retter pr. pers. 399,00
All inclusive arrangement
I kan også vælge det som 7 timers all inclusive arragement
Incl. velkomstbobler, 3 retters menu, isvand, husets hvid- og rødvin, 1 glas dessertvin samt øl og sodavand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 839,00
Mulighed for opgradering af vine mod merpris
Natmadsforslag: Quiche Lorraine med salat / Frikadeller medf kartoffelsalat og rødbeder / Gullashsuppe / Aspargessuppe / Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, paté og div. tilbehør - + kr. 85,00