Menu jan - febr - marts
3 retters sæsonmenu
Min. 15 personer
Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt.
Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00
Januar - februar - marts
Forretter
Jomfruhummerbisque serveret med soufflé af torsk, syltet græskar og dildolie, hertil friskbagt brød og smør
Variation af blomkål med kammusling, saltmandler og persilleolie, her til friskbagt brød og smør
Hovedretter
Sprængt andebryst med confit af lår i sprød kugle, hertil let pebersky med tranebær, sauteret rosenkål og fransk løgtærte
Langtidsstegt medaljon af oksefilet serveret med bagte rodfrugter og ristede skovsvampe, hertil trøffelsauce
Til begge hovedretter serveres dagens kartoffel
Desserter
Køkkenets dessert fristelser med mousse, kage og sorbet efter årstiden
Chokolade delice med syltede appelsiner og mandarinsorbet
Per person kr. 399.-
Som 8 timers all inclusive arrangement
incl. velkomstbobler, menu, isvand, husets hvid- og rødvin samt øl og sodavand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 829,00
Natmadsforslag: Quiche Lorraine med salat / Frikadeller med 2 slags kartoffelsalat og rødbeder / Gullashsuppe / Aspargessuppe / Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, paté og div. tilbehør samt brød og smør.
Menu april - maj -juni
3 retters sæsonmenu
Min. 15 personer
Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt.
Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00
April - maj - Juni
Forretter
Kold røget laks serveret med rygeostcreme, grønne asparges og radiser, hertil friskbagt brød og smør
Hovedretter
Duet af unghane, stegt bryst og ballotine af lår, hertil spinat timbale, små grøntsager, frikassé med ærter og grønne asparges
Kalvefilet stegt med ramsløg, hertil saute af små grøntsager, grønne asparges i serrano og citrontimian, hertil kalvesky
Til begge hovedretter serveres dagens kartoffel
Desserter
Køkkenets dessert fristelser med mousse, kage og sorbet efter årstiden
Tærte med frangipane og rabarbermousse, hertil rabarbersorbet, hvid chokolade og skovsyre
3 retter pr. pers. 399,00
Som 8 timers all inclusive arrangement
Incl. velkomstbobler, menu, isvand, husets hvid- og rødvin samt øl og sodavand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 829,00
Natmadsforslag: Quiche Lorraine med salat / Frikadeller med 2 slags kartoffelsalat og rødbeder / Gullashsuppe / Aspargessuppe / Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, paté og div. tilbehør samt brød og smør.