3 retters sæson menu | Odense Eventyr Golf Restaurant Skip to main content

Vintermenu oktober til marts

3 retters sæsonmenu

Min. 15 personer

Prisen er gældende til ny pris foreligger på hjemmesiden

Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt.
Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00

Menu

Forretter

  • Unghaneterrin med marinerede urter, varmrøget laks med dildcreme og serranoskinke med pesto
  • Okse Carpaccio med rucola, balsamico glace, parmesan og soyamandler
  • Bagt fisk med sprød crumble og persilleolie

Til alle forretter serveres friskbagt brød og smør

Hovedretter

  • Helstegt oksemørbrad med pommes rösti, pebersauce, bagte løg og årstidens grønt + kr. 35,00
  • Sprængt andebryst med pom. rissolés, sauce calvados, sauteret ærter og spinat samt svampe
  • Svinemørbrad Saltimbocca med små ristede kartofler, grøntsagsratatouille og hvidvinssauce

Til begge hovedretter serveres dagens kartoffel

Desserter

  • Gateau Marcel med syltede bær og appelsin sorbet
  • Hvidvinspocheret pære med mørk chokoladeis og hvidvinssirup
  • Hjemmelavet islagkage på nøddebund, med kirsebær, mandler og coulis

3 retter pr. pers. 399,00

All inclusive arrangement

I kan også vælge det som 7 timers all inclusive arragement

Incl. velkomstbobler, 3 retters menu, isvand, husets hvid- og rødvin, 1 glas dessertvin samt øl og sodavand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 839,00

Mulighed for opgradering af vine mod merpris

Natmadsforslag: Quiche Lorraine med salat / Frikadeller medf kartoffelsalat og rødbeder / Gullashsuppe / Aspargessuppe / Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, paté og div. tilbehør - + kr. 85,00

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her