Skip to main content

Menu jan - febr - marts

3 retters sæsonmenu

Min. 15 personer

Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt.
Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00

Januar - februar - marts

Forretter

Jomfruhummerbisque serveret med soufflé af torsk, syltet græskar og dildolie, hertil friskbagt brød og smør

Variation af blomkål med kammusling, saltmandler og persilleolie, her til friskbagt brød og smør

Hovedretter

Sprængt andebryst med confit af lår i sprød kugle, hertil let pebersky med tranebær, sauteret rosenkål og fransk løgtærte

Langtidsstegt medaljon af oksefilet serveret med bagte rodfrugter og ristede skovsvampe, hertil trøffelsauce

Til begge hovedretter serveres dagens kartoffel  

Desserter

Køkkenets dessert fristelser med mousse, kage og sorbet efter årstiden

Chokolade delice med syltede appelsiner og mandarinsorbet

Per person kr. 399.-

Som 8 timers all inclusive arrangement

incl. velkomstbobler, menu, isvand, husets hvid- og rødvin samt øl og sodavand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 829,00

Natmadsforslag: Quiche Lorraine med salat / Frikadeller med 2 slags kartoffelsalat og rødbeder / Gullashsuppe / Aspargessuppe / Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, paté og div. tilbehør samt brød og smør.

Menu april - maj -juni

3 retters sæsonmenu

Min. 15 personer

Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt.
Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00

April - maj - Juni

Forretter

Kold røget laks serveret med rygeostcreme, grønne asparges og radiser, hertil friskbagt brød og smør

Hovedretter

Duet af unghane, stegt bryst og ballotine af lår, hertil spinat timbale, små grøntsager, frikassé med ærter og grønne asparges

Kalvefilet stegt med ramsløg, hertil saute af små grøntsager, grønne asparges i serrano og citrontimian, hertil kalvesky 

Til begge hovedretter serveres dagens kartoffel

Desserter

Køkkenets dessert fristelser med mousse, kage og sorbet efter årstiden

Tærte med frangipane og rabarbermousse, hertil rabarbersorbet, hvid chokolade og skovsyre

3 retter pr. pers. 399,00

Som 8 timers all inclusive arrangement

Incl. velkomstbobler, menu, isvand, husets hvid- og rødvin samt øl og sodavand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 829,00

Natmadsforslag: Quiche Lorraine med salat / Frikadeller med 2 slags kartoffelsalat og rødbeder / Gullashsuppe / Aspargessuppe / Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, paté og div. tilbehør samt brød og smør.

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her