Sæsonbuffet
April - juni
Sprød tigerreje med ramsløgs aioli og tangsalat
Laksesalat med syltet fennikel og sprød rug
Kyllingesouffle i små salater med asparges og urtevinaigrette
Dagens fisk en papilotte med dild og citron
Let sprængt svinemørbrad stegt med honning og sesam
Hanger steak stegt med hvidløg og timian
Små kartofler stegt med pesto og langtidsbagt cherry tomat
Ratatouille og forårets grøntsager
Spæde grønne salater med melon, jordbær og ristede kerner
Madbrød og smør
Ostebræt med oliven og sprødt
Jordbær panna cotta og lakridsknas
Citronmazarin med hvid chokolade og syltet rabarber med peber
* * *
Pris pr. pers. kr. 369,00
* * *
Som 8 timers all inclusive arrangement
med velkomstbobler, buffet, husets hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 799,00
Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00
Sæsonbuffet august-oktober
August - oktober
Hummersalat i friskost med citrus, dild og sprød crouton
Honning og chilibagt laks med hasselnødder, hertil lime-mango salsa
Unghaneterrin i serrano med svampemayo og oliven
Porchetta med abrikoser, feta og urter
Grillet kalvespidsbryst i øl og æble, hertil timiansky
Små ristede kartofler
Sesambagte gulerødder i babyspinat, syltet rødløg og sennepsvinegrette
Variation af tomater med bulgur, græskarkerner og krydderurter
Madbrød og smør
Passionsmousse med kokostuile
Brombærmazarin med brændt marengs
Ostebræt med oliven og sprødt (+ kr. 45,00)
* * *
Pris pr. pers. kr. 369,00
* * *
Som 8 timers all inclusive arrangement
med velkomstbobler, buffet, husets hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 819,00
Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00
Kontakt os her
Skriv eller ring til os hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke.